Of het nu gaat om een ​​welkome beschermengel voor de allerkleinsten, als een hartverwarmend dekbed voor gestresste moeders, als een trouwe knuffelvriend voor stemmingswisselingen tieners of als een rustgevend verwarmend kussen voor senioren: Warmies® brengen warmte in het dagelijks leven van iedereen - en wie verlangt er niet naar in deze tijden? De veelzijdige warmteproducten inspireren met hun betoverende uiterlijk, zijn knuffelzacht en komen op koele nachten, of wanneer lichaam en geest verlangen naar een aangename temperatuur, precies zoals gevraagd. De magnetron-compatibele warmtedispensers zijn daarom altijd de perfecte metgezel - in elke situatie. Hun vulling van natuurlijke gierst vermengd met Franse lavendel of verfrissende kruiden zorgt voor een bijzonder aangename geur. Ze voldoen aan elke smaak, ongeacht de leeftijd, en voldoen aan alle verwarmingsbehoeften.

Materialen

100% natuurlijke vulling:

Mix van gierst en lavendel.
Lavendel heeft een heilzame werking en ruikt heerlijk.

Bewezen kwaliteit:

Vrij van schadelijke stoffen
onschadelijke kleuren
natuurlijke vullingen
hoogwaardige materialen
beste vakmanschap

LAVENDEL
Er is een kruid gegroeid om je goed te voelen: lavendel staat bekend om zijn zachte heilzame effecten. De geur doet denken aan mediterrane landen en dus aan vakantie, warmte en zon.

GIERST
Voor de vulling van de producten gebruik Warmies pure gierst. Na de oogst wordt het natuurlijke graan ontstoft, gereinigd, gefilterd en speciaal warmtebehandeld. Hierdoor wordt het vocht optimaal verminderd. Het graan wordt vervolgens verder behandeld totdat het is getest op microgolfvermogen.

KRUIDEN
De rustgevende kruidenvulling bestaande uit groene munt, pepermunt en kamille zorgt voor een verfrissende en aangename geur. Als geur variant voor het lavendelmengsel heeft de kruidenvulling al veel fans gevonden. De kruiden in de verwarmende vullingen zijn zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan een duurzame kwaliteitscontrole.

PLUCHE
De pluche materialen die Warmies gebruikt zijn knuffelzacht en 100% magnetronbestendig (100% polyester). Pluche wordt op dezelfde manier gemaakt als fluweel. Daarentegen heeft pluche een veel hogere maar minder dichte vezelpool. Pluche is relatief makkelijk te verzorgen en ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.

© 2021 - 2024 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel