Op zoek naar een verzwaringsdeken voor jouw kind? Een verzwaard deken kopen?

Hoofdjevol gaat hier voor de hoogste kwaliteit, maximale duurzaamheid, esthetische perfectie én aansluiting bij de basistaak (prikkelverwerking en rustcreatie)

Hoe werkt een verzwaringsdeken? Waarom een verzwaard deken kopen?

De verzwaringsdekens kunnen aanzienlijk de gevoelens van stress, rusteloosheid en angst verminderen. Doordat het gewicht van de dekens 10 tot 25% van het lichaamsgewicht is, kan je het deken vergelijken met het krijgen van een gigantische knuffel, de zogenaamde 'diepe druk'. Deze drukstimulatie bevordert hierdoor de aanmaak van serotonine en dopamine. Anderzijds wordt het stresshormoon cortisol gereduceerd. Het verzwaard deken zorgt zo voor een gevoel van veiligheid en lichamelijke ontspanning. Het brengt de gewenste rust of helpt de gebruiker om sneller in slaap te vallen.

De verzwaringsdekens worden steeds vaker gebruikt als hulpmiddel bij stress, angst, slaapproblemen, maar ook voor ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ADD, Autisme, het syndroom van Down, enz.

Een verzwaard deken kan dus een oplossing bieden voor het bevorderen van de slaapkwaliteit en het inslapen, evenzeer kan het bijdragen in de creatie van algemene rust. Hierdoor kan er overdag beter gefunctioneerd worden. Automatisch brengt dit met zich mee dat de concentratie zal toenemen.
 

Verzwaarde dekens - Hoe gaan we te werk?

Via ons kan je verzwaarde dekens kopen die jouw kind kan ondersteunen bij het verwerken van prikkels en het verminderen van de spanning na een hele dag vol activiteiten. Omdat een verzwaringsdeken toch wel wat maatwerk vraagt werk ik hiervoor samen met een gespecialiseerd Nederlands bedrijf.

In mijn webshop vind je diverse soorten dekens terug. Je kan die daarna zelf uitgebreid gaan personaliseren qua gewicht, kleur, afwerking of print. Meteen wordt alles doorgegeven aan de producent waarop deze het deken voor u ontwikkelt en naar u opstuurt.
Omdat het kwalitatief maatwerk vraagt is de levertijd net iets langer dan bij al onze andere artikelen (7 tot 14 dagen).


Wenst u een verzwaard deken voor in de slaapkamer of eerder om in de zetel tot rust te komen?
U kan kiezen uit verschillende groottes, stoffen, prints, kleuren en zwaartes.

 

Bijkomende info over verzwaarde dekens krijgen?

Interesse in een verzwaringsdeken? Wenst u meer informatie? Twijfelt u nog? Advies nodig?
Neem gerust contact met mij op via e-mail: hoofdjevol@outlook.com of vul het contactformulier in op deze website.

Indien nodig help ik u graag zo snel mogelijk verder om samen het meest geschikte verzwaringsdeken samen te stellen. Wij zijn alvast overtuigd van de voordelen !!

Ik bundelde ook nog enkele vragen met hun antwoorden in de rubriek FAQ.

 

© 2021 - 2024 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel