Het begin...

"Waarover gaat dit ?" hoor ik jullie denken.

Ik speel al even met het idee om een webshop/website op te starten met een selectie artikelen voor kinderen/ jongeren die in deze drukke wereld nood hebben aan rust. Woorden en termen die me hierbij te binnen schieten zijn 'overprikkeling', 'ontprikkelen','HSP (Hoogsensitiviteit)', 'ADHD/ADD', 'ASS', rust, friemelen, zintuigen, het hebben van een 'vol hoofd', en ga zo maar door.

Ik denk dat vele ouders, grootouders, jongeren, leerkrachten, opvoeders of andere hulpverleners dit (her)kennen.

Voor mij persoonlijk is het vooral door én voor mijn eigen dochter dat ik deze - toch wel grote stap - durf te zetten, want zij kampt vaak met een 'vol hoofdje' zoals ze het zelf zo mooi verwoordt. Ik ben vaak op zoek naar allerhande tips, tools en hulpmiddelen, ... om het haar allemaal net iets makkelijker te maken. Dit is vaak een ware zoektocht. Het ene is een schot in de roos, het andere dan weer helemaal niet. Daarom wil ik graag een bewust geselecteerd gamma van nuttige hulpmiddelen aanbieden op één webshop, namelijk "Hoofdjevol".

Momenteel ben ik nog volop bezig met de verdere ontwikkeling van de website.
Daarnaast ga ik ook nog steeds langs bij verschillende leveranciers. Ik ben, samen met mijn kinderen Estelle en Maurice, en mijn man Niels, allerlei dingen aan het testen en uitproberen. Ik wil enkel producten aanbieden waarvan wij geloven dat ze een hulp kunnen betekeken in die rustcreatie.

Enthousiaste groetjes,

Josefien "Hoofdjevol"

© 2021 - 2024 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel