"Mijn kousen zitten niet goed mama"

Misschien herkennen jullie dit ook? De eindeloze discussies over kledij die niet goed zit. Voornamelijk dan kousen, slipjes, enz.
Bij Estelle was dit op een gegeven moment echt een probleem. Altijd maar opnieuw die kousen (her)aandoen, stoppen tijdens wandelingen om haar schoenen uit te doen en kousen terug goed te steken, op de schoolparking voor de zoveelste keer kousen goed steken - en het is dan nog maar amper 8u30...

Ondertussen is ze 8 jaar en kan ze het allemaal wat zelf, dat maakt het voor mij iets makkelijker maar voor haar blijft het zeer vervelend. Ze kan haar kousen soms zo hoog optrekken dat ze er gaten intrekt, gewoon omdat er maar geen plooitje of naad voelbaar mag zijn voor haar.

Ik had dan ook in eerste instantie het idee om kledij te laten ontwikkelen waar geen naadjes, etiketjes of wat dan ook in de weg kon zitten. Maar tijdens mijn zoektocht naar informatie kwam ik er al snel achter dat dit reeds bestond.

Ik vond dan ook een zeer lieve dame die met hetzelfde probleem -en idee- zat.  Zij ontwierp reeds een collectie volledig naar mijn zin nl. "SAM Sensory&More"

Ik ging er op bezoek, voelde en zag haar collectie en was meteen verkocht. Ik ben dan ook blij te mogen zeggen dat jullie de collectie van haar op mijn webshop kunnen aankopen. Echt de moeite waard om te proberen indien je kindjes hebt die gevoelig zijn aan naadjes, etiketjes, draadjes, ... .

Estelle én Maurice zijn alvast fan!!

Bezoek gerust de webshop afdeling kledij!

  

© 2021 - 2024 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel