Verzwaarde slaapzak Fun 100 x 200 cm

Artikel 3 van 3
€ 179,00 (inclusief btw)

De laatste tijd wordt er steeds meer gesproken over verzwaarde slaapzakken en verzwaarde dekens als hulpmiddel bij slapeloosheid bij volwassenen en slaapproblemen bij kinderen. Een verzwaarde slaapzak kan deze kinderen en hun ouders helpen problemen met inslapen en in slaap blijven te overwinnen. Een verzwaarde slaapzak is een alternatief voor kinderen jonger dan twee jaar die nog geen verzwaarde deken kunnen/ willen gebruiken. Het doel van zo'n zwaar deken of slaapzak is de zintuiglijke receptoren te stimuleren en zo de huid, zenuwen en spieren te sensibiliseren - wat leidt tot ontspanning en, op lange termijn, tot een betere concentratie en waarneming van het eigen lichaam. Het hoofddoel is tijdens de slaap zachte druk uit te oefenen op het lichaam van het kind.

De verzwaarde slaapzak FUN is uitermate geschikt om thuis te slapen, voor het logeren bij vrienden of om mee te nemen op (kampeer)reis. Het kan ook worden gebruikt voor kleine kinderen die in de crèche slapen. Het gewicht bevindt zich alleen in het deel dat het lichaam tijdens de slaap zal duwen. De verzwaarde slaapzak verhoogt het slaapcomfort, in het bijzonder aan kinderen die erg mobiel zijn tijdens de slaap en waarbij het noodzakelijk is om de beenruimte te beperken.

De verzwaarde slaapzak is voorzien van touwtjes. Wanneer je de slaapzak inpakt, kan je deze aan elkaar binden. Dit bespaart ruimte. De verzwaarde slaapzak kan samen met het kussen worden opgerold, waardoor het makkelijker is om de slaapzak op te bergen.

De print en foto op deze foto zijn suggestief.
Je kan zelf kiezen uit onze geselecteerde kleuren en prints.

© 2021 - 2024 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel