Broek SAM - met friemelelementen

Artikel 1 van 1
€ 89,95 (inclusief btw)

Broek SAM - met friemelelementen

Kinderen die houden van extra prikkeling zoeken meer en sterkere tactiele prikkels op. Ze gebruiken een friemelstrategie om aandacht te reguleren en stress te verminderen. Geen kapotte knieën meer en een hogere concentratie, dat kan met deze broek !

De texture broek is voorzien van 8 subtiele friemelelementen. Verschillende texturen, gadgets, stoffen ... op de juiste plaats om subtiel te friemelen. Zo zorgt deze broek voor stressreductie en hogere concentratie.

Ideaal voor kinderen die moeilijke kunnen stilzitten of vaak friemelen of prutsen aan alles wat ze binnen handbereik hebben.

 

Info:

Samenstelling
100 % Polyester
Scheurvastheid 20,0 N
Weerstand tegen wrijving bij 9kPa > 15000 cyclussen

Wasvoorschriften
Wassen op 30 graden. Geen bleekmiddel gebruiken. Wassen met gelijkaardige kleuren. Alleen in droger op lage temperatuur. Strijken op lage temperatuur.

Ontwikkeling en productie
Ontwikkeld in België samen met team van experten. Productie door Belgisch bedrijf met dochterbedrijf in China.

Certificatie
Door het behalen van het REACH-certificaat wordt een hoog niveau van bescherming van de gezondheid van mens en milieu gewaarborgd. 

Maatadvies:
De broeken vallen eerder lang. Niet nodig een maat groter te nemen dan de leeftijd. De kledij mag altijd, na afspraak, gepast worden bij ons thuis.

 

 

© 2021 - 2022 Hoofdje Vol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel